Fotograf Calarasi

by binecuvantare ro, October 17, 2020

Fotograf Calarasi pentru evenimentul tau!

Desi suntem in vreme de pandemie, asta nu ar trebui sa puna stop interactiunii dintre oameni! Ne putem adapta si putem comunica online daca fata in fata nu este posibil!

Chiar daca acum oamenii sunt mai reticenti la ideea de a face planuri de viitor, eu va recomand sa fiti optimisti si sa va faceti planuri in continuare si mai ales sa nu uitati sa va iubiti!

Acum, vorbind strict despre nunta voastra ce va urma, ma putati contacta si putem vorbi despre ceea ce va doriti, cum doriti sa va organizati evenimentul, programul orar si mai ales despre amintirile cu care doriti sa ramaneti dupa nunta. Asta inseamna ca puem semna un contract pentru o data aleasa de voi iar daca se intampla ca evenimentul sa se amane din cauza restrictiilor, voi intelege si vom alege impreuna o noua data pentru eveniment, fara nici o problema sau taxa suplimentara.

Ne putem vedea pe whatsspp, putem discuta orice detaliu, va pot prezenta oferta, albumele iar contractul il pot trimite pe email iar plata rezervarii datei se poate face direct in cont bancar daca nu ne putem vedea fata in fata.

Asa ca incerc sa fac tot ce se poate pentru a va ajuta, pentru a intelege dorintele voastre si pentru a va fi un ajutor!

Va astept cu drag sa ma sunati sau sa imi scrieti si va asigur de tot sprijinul pe care vi-l pot acorda.

Galeria evenimentelor poate fi vizitata in linkul urmator:      https://www.binecuvantare.ro/nunta/

nunta calarasi

nunta calarasi

 

 

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Copyright ©2020 Binecuvantare.ro. Toate drepturile rezervate.