Fotograf profesionist Calarasi

by binecuvantare ro, February 25, 2020

Fotograf  Calarasi

Tot ce am si tot ce sunt nu mi se datoreaza, ci sunt primite in dar de la Dumnezeu, inclusiv faptul ca m-am putut trezi in fiecare dimineata si am plecat la sutele de evenimente la care am participat. Numai Dumnezeu mi-a dat sanatate si putere sa pot merge in toata tara asta la nuntile mirilor nostrii, la sedintele trash the dress, botezuri etc timp de mai bine de 10 ani si am facut fericite multe cupluri cu ajutorul amintilor pe care le au acum, dupa eveniment.

Probabil ati observat ca sunt o persoana care nu doreste sa iasa in evidenta, de aceea nu veti gasi selfiuri cu mine pe facebook, nici macar de la evenimente. Imi place sa ma implic in eveniment, sa ajut, insa fara a deranja, preferand sa stau in umbra si sa surprind “momentul”.

Nu eu contez, ci mirii mei sunt cele mai importante persoane in ziua nuntii, vor beneficia de toata atentia mea si vor fi tratati mereu ca si cum ar fi prietenii mei!

Probabil ca ma veti vedea mereu in priza, storcandu-mi creierii si cautand pozitii, unghiuri sau lumina care sa va puna in valoare mai bine in ziua nuntii. Se mai intampla ca atunci cand ajungem la restaurant, dupa deja 7-8 ore de alergat dupa mire si mireasa,  nasul sau mirele sa ma intrebe “mai poti?”, observand cat am alergat si m-am consumat. Mereu raspunsul meu va fi: Da, mai pot, cu ajutorul lui Dumnezeu!

Multumim cuplurilor care ne-au ales si ne aleg in continuare pentru a le fi alaturi in ziua nuntii si de asemenea multumim pentru cuvintele frumoase pe care le primim de la voi dupa primirea materialelor foto-video si a albumelor si va confirmam vom continua la fel ca in in anul 2019 predarea fotografiilor in termen de 3 saptamani de la eveniment!

Galeria evenimentelor poate fi vizitata in linkul urmator:      https://www.binecuvantare.ro/nunta/

Parerile cuplurilor cu care am colaborat le gasiti aici:   https://www.facebook.com/pg/FotografDeNuntaInCalarasi/reviews/?ref=page_internal