Nunti in Calarasi 2019

by binecuvantare ro, April 7, 2016

In primul rand dorim sa multumim perechilor de tineri care ne-au ales pentru a le fi alaturi in ziua nuntii lor in 2019!  Abia asteptam sa va cunoastem familiile, sa va ajutam in acea zi care este atat de incarcata de emotii si in care momentele trec atat de repede! Majoritatea celor care au trecut prin experienta nuntii, ne spun ca nu isi amintesc prea multe din acea zi, asa ca abia asteapta sa retraiasca acele momente vazand fotografiile si filmul nuntii. Realizam cat de importanta este munca noastra si cat mult trebuie sa ne implicam pentru ca de fapt vorbim despre amintirile voastre, despre ceva ce va influenta modul in care voi, copiii sau nepotii vostrii vor privi acest eveniment peste ani si ani.

Fiecare eveniment este tratat cu maxima responsabilitate,  il abordam ca si cum prietenii nostrii cei mai apropiati se casatoresc asa ca facem tot posibilul ca voi sa va simtiti relaxati in ziua cea mare, sa aducem un zambet, sa va incurajam,  fiind constienti ca singurele persoane care va vor sta alaturi de la pregatire pana la sfarsitul petrecerii la restaurant suntem noi, fotograful si cameramanul.

Datorita timpului destul de mare alocat fiecarui eveniment, incepand cu sedintele foto pre-wedding , ziua nuntii si TTD-ul , continuand cu saptamanile alocate prelucrarii fotografiilor, montajul filmului nuntii si designul albumului, am luat decizia ca in anul 2019 sa mai acceptam doar 3 nunti in plus fata de cele contractate pana in acest moment. Mereu am fost de parere ca decat sa ne uitam la bani (care oricum se cheltuiesc), mai bine punem accent pe calitatea amintirilor pe care le predam dupa eveniment. Pe scurt “mai bine putin si bun decat mult si prost” asa ca numarul evenimentelor la care vom participa incepand cu 2019 si continuand cu nuntile din 2020 va fi limitat.

Speram sa ne intelegeti decizia, totul fiind din dorinta de a creste continuu calitatea fotografiilor si a filmarii, alaturi de implicarea totala pe care dorim sa o oferim mirilor nostrii.