Fotografie de nunta in Calarasi

by binecuvantare ro, December 17, 2014

Echipa binecuvantare.ro va ureaza Sarbatori fericite !

Fotografie de nunta in Calarasi si in tara.

Suntem o echipa fotograf – cameraman care participa la evenimente ce au loc in toata tara, asa cum se poate observa si in portofoliul nostru.  Ideea ca fotograful trebuie neaparat sa fie din localitatea unde are loc evenimentul nu mai este de actualitate si ne bucuram sa vedem ca perechile de miri din ziua de azi aleg fotograful dupa ce consulta site-ul si portofoliul de lucrari si ce este mai important, se regasesc ca viziune in munca fotografului de nunta. Noi chiar ne bucuram sa descoperim locuri noi, sa cunoastem oameni minunati si sa participam la bucuria intemeierii unei noi familii.

 

Fotografia de nunta privita ca o pasiune pentru emotie si frumos.

Mereu suntem oarecum surprinsi cand, desi suntem cu camerele foto sau video in mana, le folosim ca paravan si varsam cate o lacrima de emotie odata cu mama mirelui sau a miresei atunci cand realizeaza ca trebuie sa ii lase sa paraseasca cuibul. Asta pentru ca ne implicam si simtim alaturi de oamenii cu care intram in contact, punem suflet in ceea ce facem si realizam importanta momentelor surprise de noi. Peste ani si ani, parintii si copii vor retrai acele emotii in momentul rasfoirii albumului sau la redarea filmului nuntii.

Daca te gandesti bine, cu ce ramai dupa terminarea marelui eveniment pe care l-ai organizat cat ai putut de bine, pana la cel mai mic amanunt?

– verighetele

– fotografiile

– filmul nuntii

– albumul foto

In concluzie , va recomandam sa alegeti cu inima, fotograful si cameramanul pentru nunta voastra.

 

nunta calarasi

nunta calarasi

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Copyright ©2022 Binecuvantare.ro. Toate drepturile rezervate.