Binecuvantare.ro in haine de sarbatoare

Binecuvantare.ro in haine de sarbatoare

by binecuvantare ro, December 24, 2014

Vechea platforma a site-ului nostru pe care am inceput sa o dezvoltam pe cont propriu incepand cu  anul 2007 ne-a servit cu succes pana acum. Prin intermediul ei am ajus sa cunoastem cupluri dragi inimii noastre din Calarasi si din intreaga tara, am putut sa traim alaturi de ei emotia acelor momentelor extraordinare in care si-au declarat iubirea si sa ii insotim in primele clipe ale drumului inceput in doi.

Am fost fericiti cand am vazut pe fetele lor emotia retrairii celor mai frumoase momente de la nunta cu ajutorul fotografiilor, filmarilor si albumelor realizate de noi. Relatiile construite in momentele petrecute impreuna cu clientii nostri pe parcursul nuntii si a sedintelor foto se pastreaza si acum.

Incepand de azi , 24 decembrie 2014 am lansat oficial noua infatisare a site-ului noastru, imbracata in haine de sarbatoare.  Am realizat o platforma actualizata, care vine in intampinarea dorintelor clientilor nostri, mai usor de urmarit si prin intermediul careia putem sa ne exprimam mai bine. Avem optiuni noi de afisare a galeriilor private, afisarea noutatilor pe blog, integrare cu plaftormele de socializare si transmiterea mesajelor direct de pe site, folosind formularul de contact.

Cu ocazia nasterii Mantuitorului, va uram “Sarbatori Fericite” si multa “binecuvantare”!

Va asteptam cu drag!